AJF Gorj a premiat campioana de la Liga 5

În campionatul judeţean Liga 5 Gorj încă se mai joacă, urmând să se mai dispute o etapă după ce ultimele două runde s-au amânat cu o săptămână. Campioana din acest sezon se cunoaşte deja iar AJF Gorj a anunţat că a premiat primele două clasate în etapa programată în week-end.

Încă din etapa a 21-a din campionatul judeţean Liga 5 se cunoaşte echipa campioană din judeţul Gorj. Amânate de AJF Gorj din cauza programării finalei Cupei României, ultimele două etape s-au jucat mai târziu cu o săptămână dar premierea campioanei s-a putut realiza la termenul stabilit deoarece Unirea Dragoteşti era deja matematic campioană înainte de finalul sezonului. În penultima etapă, programată în week-end Unirea Dragotești s-a impus cu 3-0 în faţa echipei din Scoarţa şi a intrat deja în posesia titlului la Liga 5, după cum a anunţat oficial AJF Gorj care a făcut şi premierea echipei cu această ocazie. „După un parcurs foarte bun în această ediție de campionat, AS Unirea Drăgotești a cucerit titlul de campioană a Ligii a V a, cu două etape înainte de final! Duminică,  în fața propriilor suporteri, Unirea Drăgotești a jucat cu trofeul pe masă în partida cu AS Scoarța. La capătul unui meci frumos, disputat într-un ritm bun, pentru căldura de la ora jocului, gazdele s-au impus cu scorul de 3-0. După fluierul final, pe teren jucătorii au primit din partea AJF Gorj trofeul de  campion, iar fiesta a început cu confetti și șampanie! Felicitări, Unirea Drăgotești!”, a scris forul fotbalistic judeţean felicitând campioana.

AJF a mai precizat că şi la Bengeşti a avut loc un eveniment asemănător, echipa locală Gilortul fiind premiată cu trofeul pentru locul secund ocupat în această ediție de campionat.

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: