Ce spune Iordănescu despre retragerea lui Maxim și a lui Chiricheș

La conferința de presă premergătoare partidei de marți seară, împotriva Bosniei, selecționerul României, Edward Iordănescu, a discutat un subiect sensibil apărut în urma rezultatului de la Podgorica. Acesta spune că nu se pune problema retragerii foştilor panduri aflaţi acum la echipa naţională, Maxim şi Chiricheş.

După înfrângerea rușinoasă suferită cu Muntenegru, în care Vlad Chiricheș a gafat impardonabil, au apărut speculații că fundașul ar fi pe cale să se retragă de la echipa națională. Alături de acesta a intrat în discuție și Alexandru Maxim. Fotbalistul impresionează de ani de zile în Turcia, însă, la echipa națională, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Selecționerul primei reprezentative a României anunță că aceste speculații nu se vor materializa şi a exclus total o eventuală retragere a acestora. „Pentru mine Chiricheș nu este doar căpitanul ci și unul dintre liderii echipei. Este unul dintre singurii, dar sper că vor fi mai mulți în viitor. Vlad este un jucător care joacă titular în Serie A, de care noi nu ne putem lipsi. Am auzit că s-a vorbit de retragerea lui Maxim și a lui Chiricheș, pentru mine nu există subiectul ăsta. Am nevoie de ei să se implice în activitatea grupului, sunt jucători inteligenți, cu personalitate, care pot influența. Atât eu cât și jucătorii avem nevoie de ei”, a precizat Edi Iordănescu.

Partida dintre România și Bosnia se va disputa marți seară, de la ora 21:45. Prima reprezentativă a țării noastre va mai avea de jucat încă două meciuri în următoarea săptămână, cu Finlanda și Muntenegru, ambele pe stadionul Rapid-Giulești.

Galerie foto


Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: