Gorjence și doljence în Norvegia: Ziua cerșetoare, noaptea prostituate!

Politicienii norvegieni si-au exprimat furia, dar si intristarea dupa ce o investigatie a televiziunii nationale a dezvaluit cum multi cersetori romani, veniți din județele Dolj și Gorj, fac parte din organizatii criminale implicate inclusiv in prostitutie, talharie si trafic de droguri. De asemenea, jurnalistii norvegieni au descoperit ca cersetoarele romance devin noaptea prostituate pe strazile din Bergen, transmite site-ul Norway's News in English, citat de News.ro.

Barbatii romani din aceste organizatii de crima organizata se lauda cu banii castigati pe retelele sociale, dar este putin probabil ca revolta sa duca la scoaterea in afara legii a cersetoriei in Norvegia.

Jurnalistii norvegieni au dezvaluit recent ca cersetoarele romance se schimba noaptea pentru a se prostitua pe strazile din Bergen. Adeseori, barbatii care apeleaza la serviciile acestora sunt talhariti, iar banii ajung la barbatii romani. Acestia din urma au fost filmati alaturi de cersetoare pe strazile din oras si conduc locuinte in care pana la 20 de barbati si femei locuiesc impreuna in Bergen.

Barbatii din aceste organizatii criminale nu au nicio problema in a expune sumele uriase de bani pe care le obtin prin cersetorie pe retelele sociale, unde se lauda despre cum cersetorii vand inclusiv droguri si se plang ca nu exista destui pasageri pe care sa-i jefuiasca in autobuzele din Bergen.

Jurnalistii norvegieni cred ca pana la 140 de persoane sunt implicate in organizatia criminala din Bergen. Toate persoanele implicate au legaturi de prietenie sau rudenie si provin in special din judetele Gorj si Dolj.

Vizualizări: 8,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: