Gorjeni amendați pentru că nu purtau mască

Oamenii legii au luat la verificat, din nou, zonele aglomerate, magazinele si mijloacele de transport în comun. În ultimele 24 de ore, 190 de  polițiști, jandarmi și polițiști locali, pompieri și reprezentanți ai DSP si OPC au făcut 11 acțiuni în cadrul cărora au fost verificate peste 500 de persoane si 179 de societati comerciale.

Nu au lipsit sancțiunile pentru cei prinsi fara masca de protectie. "Pentru neregulile constatate au fost aplicate 182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de peste 23.400 de lei, din care 137 de sancțiuni, în valoare de 10.000 lei, au fost aplicate în baza Legii nr.55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar restul au fost aplicate la alte acte normative în context COVID-19", a transmis IPJ Gorj.

De asemenea, gorjenilor le este reamintit faptul că trebuie să poarte masca de protecție în piete, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și localitățile din județul Gorj.

Vizualizări: 2,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: