Mitsubishi Outlander, cel mai vândut SUV încărcat direct de la priză

Automobilele crossover de toate dimensiunile sunt foarte la modă în Europa, iar Mitsubishi Outlander este cel mai vândut SUV hibrid plug-in în Europa.

Mitsubishi Outlander PHEV este cel mai bine vândut vehicul electric hibrid plug-in din Europa, iar PHEV facelift (restilizat) va continua extinderea bazei puternice de clienți din Europa, care depășește în prezent 40.000 de cumpărători, scrie Agerpres.

Outlander PHEV este un SUV hibrid plug-in, adică poate fi încărcat direct de la priza de 220 V. Constructorul nipon a folosit pentru acest model un sistem de propulsie cu două motoare electrice, unul pe puntea față și unul pe puntea spate, un motor termic de 2.0 litri și un set de acumulatori. Cu bateriile încărcate complet, Outlander PHEV a parcurs în timpul testului aproximativ 40 km în modul full-electric, fără a fi nevoie de motorul pe benzină, iar autonomia poate varia ușor în funcție, spre exemplu, de condițiile de drum sau de utilizarea intensă a aerului condiționat.

Mitsubishi a vândut peste 960.000 de unități pentru primele două generații Outlander, din iunie 2001 până în aprilie 2012. Din 2012, Mitsubishi a produs 320.000 de unități din a treia generație a SUV-ului de clasă medie Outlander, din care 94.796 au fost vândute în Europa, începând din toamna anului 2012.

Prețul modelelor Outlander testate este de 31.380 euro (fără TVA) pentru versiunea Diesel 2.2 DI-D 4WD Instyle Navi AT și respectiv 41.524 euro (fără TVA) Outlander Plug-In Hybrid Instyle.

Vizualizări: 2,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: