Gorjeni arestați pentru fapte comise în Cehia

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au depistat doi bărbați, de 25 și 47 de ani, din comuna Bălești și municipiul Târgu Jiu, ambii urmăriți la nivel internațional. Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Cehia au emis mandate europene de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și distrugere, pe teritoriul ceh.

Pentru depistarea acestora, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — Inspectoratul General al Poliției Române.

Cei în cauză au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea lor pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Craiova, în cursul zilei de astăzi, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile cehe.

Până la finalizarea procedurilor, aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă — Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: