Gorjeni condamnaţi după ce au vrut să îşi omoare fratele

Doi bărbaţi din Băleşti, fraţi, vor mai rămâne câţiva ani în spatele gratiilor după ce instanţa a decis să îi condamne la închisoare cu executare pentru că, în primăvară, şi-au înjunghiat fratele. Cearta dintre cei trei a pornit de la averea pe care aceştia urmau să o împartă, discuţiile degenerând pe fondul consumului de alcool.

Agresorii au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv la momentul respectiv şi în puşcărie au rămas şi până în prezent, sentinţa pronunţată împotriva lor de Tribunalul Gorj nefiind una definitivă.
„Condamnă inculpatul Marcu Dumitru, la 5 ani închisoare (…)deduce reţinerea şi arestul preventiv de la data de 11.04.2016 la zi.(…) Confiscă cuţitul tip ,,baionetă’’ cu lungime de 39 cm şi lungimea lamei de 28 cm, cu mâner din plastic de culoare maro, sigilat în plicul de hârtie tip ,,M.A.I.’’ nr.4, cuţit organele de poliţie cu ocazia cercetării la faţa locului. (…) Condamnă inculpatul Marcu Constantin Gheorghe, la 5 ani închisoare(…) Deduce reţinerea şi arestul preventiv de la data de 11.04.2016 la zi. (…)Menţine măsura arestării preventive a inculpatului. (…)Obligă inculpaţii, în solidar, la plata sumei de 1876,13 lei despăgubiri materiale actualizată cu indicele de inflaţie, de la data producerii prejudiciului şi până la data plăţii efective a debitului, către Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu, reprezentând contravaloarea cheltuielilor de spitalizare a persoanei vătămate”, a decis instanţa.
Cei doi fraţi nu vor plăti vreun leu către fratele pe care l-au înjunghiat întrucât, la instanţă, acesta nu a avut nicio pretenţie de la cei doi, el urmând să moştenească averea pentru care a izbucnit scandalul cel puţin până la eliberarea celor doi agresori ai săi.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: