Gorjenii cu parbrize sparte de criblură se organizează pe Facebook

„Victimele macadamului de pe DN67, Drăgoieni - Scoarța” este un nou grup pe Facebook care a strâns o sută de susținători în prima zi. Oamenii povestesc în grup cum le-au fost sparte parbrizele în ultimele zile pe porțiunea de drum pe care a fost pusă criblură. „Am creat acest grup pentru a lua atitudine față de bătaia de joc și umilința pe care autoritățile ne obligă s-o îndurăm zi de zi, traversând porțiunea de drum de pe DN67, dintre Tg-Jiu-Scoarța”, a scris inițiatoarea grupului.

Șoferii vor să organizeze acțiuni de protest. „Haideți să ne adunăm într-o vineri mai mulți șoferi și să mergem cu 30 de km/h până la Milostea şi retur. Pe unde e criblură nu se poate merge tare, iar pe unde e liber și se poate merge stau cu radarul. Cine e de acord cu propunerea să lase comentariu și încercăm să ne organizăm”, a scris un gorjean.

Oamenii scriu pe grup despre pagubele suferite, dar și despre șoferii care merg cu viteză. „Pe cine dăm în judecată pentru pagube?”, „Fratelui meu i-a sărit o piatră în ochi, mergea cu geamul deschis și a sărit piatra. Nu se poate”, „Macadamul de pe DN 67 Drăgoeni-Târgu Jiu-Scoarţa face și victime persoane, nu doar mașini!”, scriu gorjenii.

De altfel, chiar joi seara a fost un accident în zona cu criblură. Un șofer a derapat și s-a răsturnat cu mașina, trei persoane fiind rănite.

Galerie foto


Vizualizări: 12,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: