Gorjenii de la Filiași au scris istorie în Cupa României

Gorjenii care joacă la CSO Filiaşi elimină echipe din ce în ce mai importante și au pus gând rău şi FCSB-ului.  Alături de antrenorii Mario Găman şi Bobi Arjoca, la echipa din Filiaşi evoluează mai mulţi jucători gorjeni printre care şi foştii panduri Ionuţ Tătaru şi Robert Dănescu.

CSO Filiași a produs din nou o surpriză în cupă după ce a învins spectaculos ACS Viitorul Târgu Jiu şi a făcut echipa să revină pe jos acasă. În 16-imile competiției echipa din Liga 3 a trecut cu 1-0 de UTA, la capătul unui meci în care clubul din Liga 1 nu i-a pus foarte mari probleme. Formația pregătită de fostul pandur Mario Găman este, în mod evident, revelația acestei ediții de Cupa României, până acum cel puțin. Reușește să facă meciuri foarte bune, iar ultimele două victorii nu sunt deloc întâmplătoare, venind pe fondul unor prestații extrem de bune, ținând cont și de numele adversarelor întâlnite.

Unul dintre eroii Filiaşului este fostul pandur Ionuț Tătaru care consideră că jocul a fost ca unul de Liga 1. ”A fost un meci chiar de Liga 1. Au fost foarte mulți spectatori, ne-au susținut din minutul 1 până în minutul 90. Sunt sigur că dacă ne bătea UTA, suporterii tot ne-ar fi încurajat și vreau să le mulțumesc. Deja am făcut istorie de etapa trecută, deja e un bonus pentru noi”, a spus Tătaru care a evoluat în Liga 1 pentru Pandurii, acesta dorind acum ca la Filiaşi să vină FCSB: „Lumea ne apreciază din ce în ce mai mult, lumea nu doar aude că e o echipă bună aici, se și vede și așa suntem noi oltenii, mai ambițioși. Nu s-a discutat nimic despre bani, am jucat pentru noi. Că nu joci cu UTA în fiecare zi, e una din revelațiile Ligii 1 până la urmă. Suntem bucuroși că am câștigat. Nu contează cu cine vom juca, pentru suporteri poate FCSB. Să umple suporterii stadionul!”.

Pa lângă Tătaru au mai evoluat în acest meci cu UTA şi alţi jucători gorjeni printre care portarul Dragoş Constantinescu, Alexandru Fotescu sau Robert Dănescu.

Galerie foto





Vizualizări: 5,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: