Gorjenii, învinşi categoric la Arad. Retur fără speranţe!

Petrolul Bustuchin a pierdut categoric, cu 4-0, meciul tur din barajul de promovare în Liga a 3-a, jucat acasă la campioana Aradului, Crişul Chişineu. Returul va fi jucat în Gorj pe 30 iunie, dar şansa de a întoarce un astfel de scor este destul de redusă. În aceste condiţii, Gorjul nu va avea în sezonul viitor echipă în al treilea eşalon, de unde Internaţional Băleşti a retrogradat după numai un an.

Primele trei goluri au fost marcate de Nicu Modan în min. 9, 18 şi 55, scorul final fiind stabilit de Alin Pavel, care a marcat în min. 62 pentru 4-0. Mihai Dinu, antrenorul de la Petrolul Bustuchin, nu mai crede în promovare după acest scor: „90% am pierdut şansa de promovare. Ne-am bătut singuri. Speram la un rezultat bun, echipa nu s-a ridicat la aşteptările mele. Am greşit. Este un rezultat aspru”.

Antrenorul petroliştilor spune că sunt necesare schimbări la echipă: „Asta este, mai e un meci, apoi ori ne lăsăm, ori mergem mai departe în altă formulă. Astăzi nu am jucat nimic, am greşit foarte mult, jucătorii sunt obosiţi. Am jucători care joacă futsal, mi-a venit unul aseară cu avionul de la Galaţi, altul ieri de la Craiova cu maşina. Ăla mi-a greşit la trei goluri. Asta este! Mi-a ajuns târziu la antrenament, mi-a lovit şi portarul. Asta este, nu poţi să dai vine pe un jucător, toţi suntem de vină, începând cu mine”.

Antrenorul gazdelor, Adrian Abrudean, a apreciat jocul gorjenilor. „Au jucat mult mai bine decât în alte meciuri pe care eu le-am studiat. Cred că i-am bătut la disciplina tactică”, a spus Abrudean.

Circa 800 de spectatori au asistat la meci.

Crişul Ch. Criş: Mucha – Ciornei (Tăşedan), Pavel, Fl. Lazăr, Tomuţ – Ember, C. Maghici – Piţ, Fl. Gâlcă, Cigan (Clej) – Modan (Covaci).

Petrolul Bustuchin: Constantinescu – Vulpe, Cebuc, Pîrvu – Vasile (Popescu), Stegaru (Niculescu), Gavrilescu, Dumbra, Almăjan – Baros, Gîlcescu.

Au arbitrat: Szabolcs Kovacs – la centru, Zsolt Kopriva (ambii din Satu Mare) şi Flavius Seiche (Sânmihaiu Almaşului) – asistenţi.

Observatori FRF: Adrian Copăcean – Caraş Severin şi Zaharie Ciev – Timişoara.

Vizualizări: 1,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: