Gorjenii sunt așteptați la spectacol. Ducu Bertzi ajunge la Târgu Jiu

Iubitorii de muzică folk sunt invitați pe data de 24 februarie la un spectacol inedit. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu, începând cu ora 19:00, fiind invitați cei mai iubiți artiști. Sub denumirea de ”Drago-Bertzi”, evenimentul îl va avea ca invitat special pe Ducu Bertzi.

Directorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Cosmin Brehuță, spune că evenimentul va avea loc cu sprijinul Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului”. ”Este vorba despre un concert extraordinar numit Drago-Bertzi. Este o întâlnirea foarte interesantă între un titan al muzicii folk, Ducu Bertzi, și Ansamblul Artistic Doina Gorjului. Spectacolul va avea loc pe data de 24 februarie 2021, la ora 19:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Lumea își dorește să vină și să socializeze, se vede această dorință”, a spus Cosmin Brehuță.  

Printre artiștii ce vor urca pe scenă se află Roberta Crintea, Maria Loga, Victorița Lăcătușu și mulți alții. ”Sunt bucuroasă că este un spectacol cu public mai mult. Sperăm ca pandemia să ne lase să-l ducem până la capăt. Sunt mulți artiști care vor evolua pe scenă alături de marele artist de folk, Ducu Bertzi. Va fi o seară magică, plină de cânte și de dragoste. Nu trebuie să uităm că suntem români”, a spus directorul artistic al Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului”, Claudia Torop.

Prețul unui bilet este de 25 de lei, acestea fiind puse în vânzare la casa de bilete a teatrului târgujian.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: