Spectacolul ”Sărutul”, transmis și la Paris

Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu îi invită pe cetățeni la un nou spectacol de excepție. Este vorba despre piesa ”Sărutul”. Spectacolul va avea loc pe data de 19 februarie 2021, de Ziua Națională ”Constantin Brâncuși”, în parteneriat cu Institutul de Cultură Român de la Paris.

Actorii teatrului târgujian vor juca unul dintre cele mai iubite spectacole ale instituției de cultură, fiind vorba despre ”Sărutul”. Piesa de teatru va fi transmisă și pe pagina oficială a Institutului Cultural Român de la Paris.

”Vorbim despre cartea de vizită a teatrului nostru, un spectacol care ne reprezintă cel mai bine. Este vorba despre spectacolul Sărutul. Se apropie Ziua Națională Constantin Brâncuși, iar Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu este parte a unui proiect important și în acest an. Vom fi partenerii celei mai prestigioase instituții culturale care reprezintă țara noastră în străinătate. Este vorba despre Institutul Cultural Român de la Paris. Vineri, 19 februarie 2021, spectacolul Sărutul se va juca la Târgu Jiu, începând cu ora 20:00, biletele fiind disponibile deja. Spectacolul va putea fi urmărit pe site-ul oficial al Institutului Cultural Român de la Paris, un site care beneficiază de sute de mii de vizitatori”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului târgujian.

Prețul unui bilet este de 20 de lei de persoană, iar pensionarii și elevii au o reducere de 50%.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: