Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjnews: Derby-ul cu Steaua se joacă la Severin, deși stadionul din Târgu Jiu este intact

Carul cu proști pare să se fi mutat definitiv și cât se poate de oficial la Târgu Jiu, din moment ce edilii acestui oraș nu sunt în stare nici măcar să demoleze vechiul stadion, în condițiile în care echipa Pandurii a fost mutată la Severin, sub pretextul că la Târgu Jiu se lucrează la noul stadion. Vechiul stadion este intact, iar gazonul pare perfect pentru fotbal. Deși contractul de execuție a noului stadion a fost semnat chiar în prezența premierului Victor Ponta, în data de 16 mai a.c., până acum nu s-a clintit niciun fir de iarbă. Până și gunoaiele rămase în lojele oficiale, de la ultimul meci, din 24 mai a.c., sunt intacte și la locul lor!

Detalii pe http://www.gorjnews.ro/slider/campionii-incompetentei-din-primaria-targu-jiu-sfideaza-suporterii-pandurilor-derby-ul-cu-steaua-se-joaca-la-severin-desi-stadionul-din-targu-jiu-este-intact.html

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: