GorjNews, dezvăluri despre directorii implicaţi în campania PSD

Primul caz din campania ”Cu nesimțirea la control!”, este al domnului Marius Boeriu, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj.

În timp ce se afla într-un concediu medical obținut abuziv, în baza unor afecțiuni medicale cel mai probabil inventate, Marius Boeriu a participat la numeroase acțiuni politice și de campanie electorală ale PSD Gorj.

În baza acestei anchete de presă, organele de urmărire penală au obligația de a cerceta cum și-a obținut Boeriu concediu medical pentru ultima săptămână de campanie electorală, cum și unde și-a petrecut zilele de refacere medicală. Doar niște procurori înfrățiți cu infractorii nu vor descoperi concursul de infracțiuni.

Mai mult, întrucât este funcționar public și legislația în vigoare îi interzice cu desăvârșire implicarea în orice fel de acțiuni cu caracter politic, GORJNEWS și Grupul de Acțiune în Interes Public vor petiționa prefectul de Gorj, Ministerul Sănătății și Agenția Națională a Funcționarilor Publici, solicitând adoptarea măsurilor legale față de Boeriu.

Documente si fotografii pe www.gorjnews.ro

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: