Gorjul, ocolit de parcă ar fi epidemie

A fost un singur caz de coronavirus în Gorj, dar mai multe instituții au luat deja măsuri să ocolească acest județ. Deținuții de la Penitenciarul Craiova care au procese la instanțele din Gorj vor fi audiați prin videoconferință.

„Cu privire la prezentarea persoanelor private de libertate din unitatea noastră la organele judiciare de pe raza județului Gorj, vă comunicăm că, în menținerea aceleiași abordări preventive cu privire la orice posibilă situație de risc, s-a solicitat Curții de Apel Craiova posibilitatea audierii acestora prin videoconferință, sens în care, la momentul prezentei, la nivelul unității, se asigură îndeplinirea tuturor procedurilor judiciare asociate persoanelor custodiate”, anunță reprezentanții Penitenciarului Craiova, într-un răspuns la solicitarea Mediafax.

Au fost zvonuri că printre persoanele izolate la domiciliu în Gorj au fost și angajați ai instanțelor, dar acestea nu au fost confirmate oficial. În schimb, o salariată de la Penitenciarul Târgu Jiu a intrat în izolare la domiciliu, pentru că o vecină a ei vorbise cu italianul bolnav.

Măsuri speciale de siguranță împotriva coronavirusului au fost luate și la Școala de Poliție din Câmpina. Șefii au decis că elevii nu mai au voie să-și comande mâncare din oraș, pizza sau fast food, pe motiv că alimentele nu pot fi controlate, iar riscul infecției este prea mare. Mai mult, elevilor care provin din Gorj și Maramureș, zone în case s-a confirmat prezența virusului, li s-a recomandat să nu meargă acasă în weekenduri.

Vizualizări: 11,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: