Gorun, supărat că primăria îşi face propria echipă de handbal

Adrian Gorun, preşedintele Senatului Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, a explicat la un post de televiziune de ce echipa de handbal a început foarte bine campionatul trecut, după care performanţele au scăzut. „Universitatea a avut o echipă de handbal foarte performantă, care fără probleme putea să acceadă în prima ligă la handbal. Neavând resurse financiare pentru a menţine jucătorii de excepţie pe care îi aveam, la unii le-au fost încetate contractele. Clubul are personalitate juridică şi a fost finanţat o parte de Ministerul Educaţiei, fiind club universitar, cu sume destul de mici. Anul trecut, un sprijin serios a acordat Consiliul Judeţean”, a spus Adrian Gorun la Gorj TV.

Acesta nu înţelege de ce Primăria Târgu Jiu îşi face propria echipă de handbal, în loc să susţină echipa universităţii. „Această echipă de handbal, dacă nu are sprijinul autorităţilor, nu rezistă. Problema s-a ivit atunci când, înfiinţându-se Clubul Sportiv Municipal cu secţie de handbal, este clar că se doreşte altceva. Să vedem ce vor face. Eu nu înţeleg de ce, dacă avem ceva ce funcţionează, în loc să sprijinim, facem altceva”, a spus Gorun.

Preşedintele Senatului a spus că CS UCB nu se desfiinţează, dar nici nu poate atinge cel mai înalt nivel. „Nu pot să spun că echipa se desfiinţează, dar nu pot susţine să joace în Liga Naţională, pentru că falimentează”, a concluzionat Adrian Gorun. (A.A.)

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: