Grădiniță cu copii care dorm câte doi în pat

Grădinița Liceului Teologic din Târgu Jiu are nevoie urgent de reabilitări. Unitatea este supraaglomerată, așa că s-a ajuns în situația ca doi copii să doarmă într-un singur pat. Primăria Târgu Jiu a alocat 25 de mii de lei din bugetul local pentru ca grădinița să fie dotată cu ce este nevoie până la sfârșitul acestui an.

Cei 25 de mii de lei urmează să fie folosiți pentru a se cumpăra mobilier, covoare, baterii chiuvete, frigider, aragaz, aspiratoare și echipamente IT. Reprezentanții grădiniței au cerut sprijinul primăriei chiar în această săptămână. „Se solicită 40 de paturi pentru copii deoarece sălile de grupă nu au un număr suficient, iar preșcolarii dorm câte doi în pat. Avem 90 de paturi și 140 de copii care frecventează grădinița”, a fost mesajul directorului Anghel Păunescu.

Grădinița a mai solicitat bani să cumpere un frigider pentru că cel actual îngheață alimentele copiilor, pentru patru baterii pentru chiuvetele de la baie pentru că cele existente nu mai funcționează, un aragaz, două aspiratoare și șase scaune pentru cadrele didactice. „Vă adresăm rugămintea de a ne ajuta cu achiziționarea acestor produse deoarece, în urma verificărilor făcute de Direcția de Sănătate Publică Gorj, ni s-a pus în vedere să rezolvăm unele dintre aceste probleme”, a mai precizat directorul grădiniței.

Vizualizări: 1,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: