Zece brazi vor fi împodobiți în Târgu Jiu

Târgujienii vor admira, și în acest an, un brad natural în centrul orașului. Acesta a fost deja instalat în Piața Prefecturii și urmează să fie împodobit. Nu este singurul brad ce va fi aprins în Târgu Jiu. Autoritățile au anunțat că vor fi zece brazi împodobiți în mai multe cartiere din municipiu.

Bradul natural care a fost adus în centrul orașului este mai mic față de anul trecut, dar mai frumos, spune primarul Marcel Romanescu: „S-a instalat bradul și în Piața Prefecturii. Arată bine. Acum să vedem. Colegii de la Direcția de Evenimente se ocupă de împodobit. La modul cum este acum, fără ornamente, se prezintă în condiții deosebite. Eu sunt foarte mulțumit. Nu mai are înălțimea celui de anul trecut, dar cred că este mult mai bogat și mai bine echilibrat”.

Edilul a adăugat că vor fi împodobiți, în total, zece brazi în Târgu Jiu. Nu toți vor fi gata până la 1 decembrie când va fi aprins iluminatul festiv în oraș. „Am comandat zece brazi. Unul va fi în Primăria Târgu Jiu. Ceilalți vor fi montați în cartierele din municipiu. S-ar putea să nu-i avem pe toți împodobiți pe 1 decembrie. Pe 1 decembrie, dăm drumul la iluminatul festiv și la bradul din zona centrală. Avem un contract cu o firmă care montează toate aceste ornamente pe stâlpi și contractul se prelungește și după data de 1 pentru că era termenul scurt. Tot ce înseamnă bulevarde principale și zona centrală, încercăm să avem amenajat până pe 1 decembrie. Sunt foarte mari probleme în privința instalațiilor. Nu cred că mai avem 30% din ce aveam acum 10 ani când s-au achiziționat aceste ornamente de sărbători. Am fost obligați să închiriem pentru că nu aveam soluții”, a mai adăugat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: