Grav accident la Bumbești Jiu! Copil zburat de pe trecerea de pietoni!

Prin momente de mare încercare trece un băiat de 14 ani din Bumbești Jiu, care în noaptea de joi spre vineri a fost lovit în plin de o mașină în timp ce el traversa strada prin loc amenajat special în acest sens pentru pietoni.

Un șofer aflat la volanul unei mașini cu numere de Vâlcea nu l-a observat și l-a izbit în plin. Băiatul era împreună cu un prieten mai mare ca el, care, din fericire, se afla mai în spate cu circa un metru pe trecerea de pietoni și, astfel, șoferul l-a „ratat” pentru că, altfel, acum și el putea fi pe patul de spital. Nenorocirea s-a produs pe una dintre cele câteva zebre amenajate și marcate corespunzător pe Drumul Național 66 ce traversează Bumbești Jiu de la un cap la altul al orașului.

La intersecția spre Porceni s-a produs nenorocirea, băiatul care a fost pe trecerea de pietoni cu puștiul de 14 ani accidentat povestind că șoferul nici măcar nu a schițat că ar frâna mașina în momentul în care i-a întâlnit pe cei doi pe zebră. „Mergeam spre un non-stop, iar eu eram mai în spatele lui Lică. El era mai spre jumătatea străzii în momentul în care a venit o mașină. Nu știu ce a făcut șoferul, mie mi s-a părut că a accelerat și l-a lovit pe prietenul meu în plin. Nu a pus nicio frână, de altfel se vede că pe asfalt nu e nicio urmă, iar pe prietenul meu l-a aruncat vreo 33 de metri, după cum au măsurat polițiștii”, a spus martorul ocular la cele întâmplate.

Băiatul a fost preluat de o ambulanță și adus la Unitatea de Primiri Urgențe de la Târgu Jiu, starea lui fiind una gravă. Șoferul implicat în accident nu a vrut să spună cum de nu a evitat nenorocirea. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar, în funcție de evoluția stării băiatului accidentat, încadrarea juridică a faptelor ar putea fi schimbată.

Vizualizări: 6,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: