Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Greblă are grijă de rubrica meteo de la antenele lui Voiculescu

Senatorul PSD Toni Mihail Greblă a anunţat prin intermediul şefei de cabinet că posturile de televiziune din trustul Intact vor transmite cum este vremea la Rânca. Aşadar, alianţa dintre PSD+PC şi PNL de la nivel central a ajuns şi la Gorj. Senatorul Greblă nu a specificat însă în comunicatul trimis la redacţia noastră, cine plăteşte pentru acest serviciu şi cât.

 „Promovarea“ zonei montane Rânca cu ajutorul lui Voiculescu reprezintă una dintre priorităţile senatorului gorjean Toni Greblă. După ce s-a lăudat că el este cel care a întemeiat Forumul de la Rânca, Toni Greblă a informat cetăţenii că televiziunile trustului Intact vor transmite vreme ala Rânca. „Începând de astăzi miile de turişti care vin aici în sezonul rece pentru a se bucura de sporturile de iarnă vor putea afla acum  de la televizor care e starea vremii la Rânca. În urma discuţiilor pe care senatorul Toni Greblă le-a purtat cu conducerea trustului de presa Intact zona montană Rânca va fi individualizată pe hărţile meteo ale posturilor de televiziune Antena 1, Antena 2 şi Antena 3. Astfel se va şti cum e vremea la Rânca, cât de gros e stratul de zăpadă sau dacă se poate schia“, se arată în comunicat.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: