Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Greblă vorbeşte din nou despre drumul expres Craiova – Tg Jiu – Deva

După luni de linişte şi de nelucru pe principalul drum care străbate judeţul de la nord la sud, senatorul Toni Greblă afirmă că Ministerul Transporturilor nu a renunţat la ideea de a construi un drum expres între Craiova şi Deva, cu trecere prin Târgu Jiu şi Petroşani, un studiu de traseu urmând să fie comandat până la sfârşitul acestui an. Preşedintele Comisiei Juridice din Senat anunţase la începutul anului că Ministerul Transporturilor analizează posibilitatea de a construi o autostradă sau un drum expres pe ruta amintită, el menţionând acum că drumul expres reprezintă varianta cea mai probabilă pentru realizarea viitoarei şosele.  Sentorul afirmă că avut şi va mai avea discuţii pe această temă cu ministrul Radu Berceanu, Greblă fiind convins că până la sfârşitul mandatului său vor începe primele lucrări la şoseaua respectivă. "M-am întâlnit cu domnul Berceanu vineri şi mă voi întâlni şi săptămâna aceasta. Nici nu trebuie să îl mai întreb despre acest drum pentru că îmi spune dinainte că ştie despre ce vreau să îl întreb. Pot să vă spun că până la sfârşitul anului acesta va fi comandat un studiu de traseu, în opinia mea, un drum expres, care să plece de la Calafat, să treacă pe lângă Craiova, apoi pe la Târgu Jiu şi Petroşani, spre Deva, reprezintă soluţia optimă, cu străungerea muntelui printr-un tunel, care ar asigura şi o mai uşoară întreţinere a drumului iarna", a menţionat Greblă.
 Senatorul spune că viitoarea şosea ar urma să asigure legătura oraşelor din Valea Jiului, din Gorj şi Hunedoara, cu autostrăzile din Transilvania şi sudul ţării, autostrăzi aflate şi ele doar în faza de proiect sau de lucru. "Ştiţi foarte bine că am acest punct prins în promisiunile mele electorale şi eu am convinerea că prin demersurile de acum lucrările la acest drum expres vor începe până la sfârşitul mandatului meu de senator", a dat asigurări Greblă.
 


Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: