Grigoraş a pus tunurile pe arbitri

La ultimele meciuri ale echipei Pandurii greşelile de arbitraj s-au ţinut lanţ. Grigoraş recunoaşte că au fost multe greşeli de arbitraj în ultimele partide, dar nu crede într-o conspiraţie împotriva echipei. „Nu vreau să gândesc aşa ceva şi nu cred. Eu cred însă într-o conspiraţie a arbitrilor împotriva mea”, a spus ieri antrenorul pandurilor care s-a considerat eliminat pe nedrept de pe teren la Târgu Mureş.

„Consider că am fost eliminat de pe teren, nu pentru ce am făcut, pentru că am dat cu mingea jos de teren, ci din alte motive. Că dacă se uită cineva la o casetă atent vede că Riuz, de supărare pentru că a pierdut o minge la mijlocul terenului, a luat mingea şi a trântit-o de pământ. Şi ce, trebuia să îl elimine şi pe el? Pun şi eu o întrebare, că nu am înjurat şi nu am zis nimic, dar la nervi ai şi tu ca antrenor trăirile tale. În schimb ei sunt atât de rigizi”, susţine tehnicianul pandurilor.

Grigoraş crede că respectivii arbitri s-au simţit jigniţi pentru că a luat atitudine faţă de predecesorul arbitru care a fost delegat la meciul cu Rapid. „Şi eu şi echipa ne-am simţit dezavantajaţi total de deciziile care s-au luat contra noastră. Şi acum cred că în semn de solidaritate au zis ia să-l trimitem pe ăsta, pe „Bă”, că aşa mi-a zis „Bă, ieşi afară!”, să-l trimitem prin tribună. Aceşti domni l-au trimis pe „Bă” în tribună”, a explicat Grig eliminarea sa criticând dur modul  de adresare al unor arbitri. „Mi se pare mai mult decât lipsă de respect modul în care se exprimă unii dintre ei, pentru că nu pot să-i bag pe toţi la o oală. Sunt arbitri extrem de civilizaţi, care nu vorbesc aşa nici când poate mai scap câte o înjurătură sau un cuvânt nelalocul lui, dar ei au tact şi ştiu ce înseamnă viaţa şi trăirile unui antrenor”.

Tehnicianul pandurilor recunoaşte că unii dintre arbitri au jucat fotbal şi ştiu ce înseamnă acest fenomen şi consideră că un antrenor trebuie sancţionat dacă depăşeşte limita. „E normal să ne sancţioneze dacă depăşim limita, dar pentru ce am făcut eu e jenant din partea acelui arbitru. Nu ştiu dacă a jucat fotbal, dar nu cred că a jucat fotbal vreodată, nu ştiu situaţia lui, poate o fi vreun fiu de general sau de ministru, sau ceva de genul acesta să îşi bată joc şi să îşi poată permite să vorbească pe tonul acesta şi cu jucătorii pe teren şi cu antrenorii”. Trecând peste greşelile de la meci, Grigoraş se consideră eliminat pe nedrept şi pentru că a fost trimis în tribună nu a putut conduce echipa de pe margine până la final.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: