Grigoraş a refuzat Steaua

Steaua pare să îşi fi găsit noul antrenor. Conform declaraţiei lui Gigi Becali, noul antrenor al echipei va fi Cristiano Bergodi. Acesta urma să fie anunţat ieri, dar înainte de anunţul oficial a venit răspunsul lui Petre Grigoraş care a spus că refuză să meargă la Steaua. Pe lista Stelei s-au aflat mai mulţi antrenori: Boloni, Hagi şi Petre Grigoraş, dar şi o serie de antrenori italieni.

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş a anunţat, ieri că nu va merge la Steaua. Motivul principal este faptul că Mihai Stoica nu îl doreşte în Ghencea, dar Grig spune că oricum ar fi refuzat oferta, dacă aceasta ar fi existat şi din alte motive. A promis celor de la Pandurii că nu pleacă şi vrea să se ţină de cuvânt dar nici nu crede că la Steaua se poate obţine titlul cu lotul actual. „Atâta timp cât Mihai Stoica vorbea cu un antrenor străin, nu puteam să-mi fac iluzii. Nu am nimic cu Mihai Stoica, nici dânsul nu cred că are nimic cu mine, dar avem alte idei de joc, de fotbal. În plus, atâta timp cât nu primeşti nici măcar un telefon de complezenţă, chiar dacă o hotărâre de numire a unui alt antrenor era deja luată, m-a făcut să îmi pun problema că nu am ce să caut acolo”, a spus ieri Grig la sport.ro. Tehnicianul gorjenilor ar fi refuzat şi din alte motive oferta: „Meme nu înclină pentru mine. Aş fi refuzat oferta Stelei oricum. E greu să lucrezi cu cineva care nu te doreşte. Mihai Stoica era plecat de mai multă vreme să caute antrenor în străinătate. Se ştie că managerul are o influenţă mare asupra jucătorilor”. Mai mult, Grigoraş a dezvăluit ieri faptul că nici nu a existat o ofertă clară din partea celor din Ghencea care a pus doar întrebări dar nu a venit cu nimic concret: „Nici nu mi-am făcut iluzii că voi ajunge la Steaua, dar o ofertă din partea Stelei te emoţionează, te pune pe gânduri. Nu a fost nicio propunere concretă din partea Stelei, ci doar o întrebare în legătură cu situaţia mea contractuală. Clar era un răspuns negativ, i-am, spus asta şi lui Marin Condescu”.

OBIECTIV

Grigoraş nu pare dispus să lase o muncă neterminată la Târgu Jiu pentru o experienţă care nu se ştie cât de reuşită va fi. De aceea, Grigoraş le-a promis apropiaţilor şi jucătorilor că va merge pe continuitate şi stabilitate la Târgu Jiu, aici având parte de linişte pentru a-şi face treaba. Obiectivul Pandurilor pentru ediţia viitoare de campionat, este clasarea în primele zece echipe din România şi construcţia unui echipe unite şi puternice, sub comanda lui Grigoraş.

„Eu nu mă duc în Ghencea doar ca să fiu unul dintre cei 5-6 antrenori care se perindă pe acolo anual! Nu sunt pe drumuri, mai am doi ani de contract cu Pandurii, aşa că nu accept să merg în orice condiţii”

Petre Grigoraş

„Grigoraş nu pleacă la Steaua, rămâne la Târgu-Jiu. 99 % Grigoraş va rămâne să continue proiectul început la Pandurii”

Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: