Grigoraş câştigă procesul cu Pandurii. Câţi bani primeşte!

Lovitură dură pentru Pandurii Târgu Jiu. Clubul aflat în insolvenţă a pierdut procesul intentat de fostul antrenor Petre Grigoraş. Tribunalul Gorj a stabilit pe 11 aprilie ce sumă are de dat clubul gorjean fostului antrenor. „Admite în parte cererea. Dispune efectuarea plăţii de către administratorul judiciar a creanţei cerute de 101.516 lei. Respinge capătul de cerere privind constatarea dreptului de retenţie. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică din 11.04.2018”, este sentinţa pe scurt a Tribunalului Gorj.

Fostul antrenor de la Pandurii, Petre Grigoraş, a dat clubul în judecată după ce a primit o notificare prin care era somat să returneze maşina pe care a primit-o în folosinţă de la club. Acesta comenta situaţia acum câteva luni în presa sportivă. „Pot să zic şi eu că maşina o să le-o dau când îmi dau banii! Când m-au sunat pentru notificare, am crezut că îmi fac şi mie o surpriză plăcută şi o să îmi dea şi mie măcar un salariu. Eu n-am fost niciodată plătit pentru perioada în care am antrenat la Târgu Jiu. Chiar e tupeu ăsta! Dacă îmi dădeau un salariu măcar, le-o trimiteam cu flori”, a reacţionat la acea vreme Petre Grigoraş.

Grigoraş s-a ales însă şi cu un dosar penal pentru abuz de încredere, pentru că nu a returnat maşina, dosar aflat în cercetare la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: