Grigoraş e foc şi pară pe Săndoi!

Bucuria convocării a trei jucători la naţionala de tineret s-a transformat într-o mare supărare. Doi dintre cei trei jucători convocaţi de Săndoi s-au accidentat la tineret şi acum Grigoraş e supărat foc pe selecţioner. Accidentarea lui Matei a fost urmată şi de una a lui Brata. Se pare că şi în cazul lui e vorba tot de o ruptură, dar jucătorul nu a fost încă trimis la medic.

Petre Grigoraş îl acuză pe Săndoi că l-a folosit 86 de minute pe Gabi Matei într-un amical fără să fi ţinut seama de forma jucătorului. Mai exact, Matei venea după o ruptură şi avea nevoie de o reacomodare pentru a evolua cele 90 de minute ale unui meci. Cum Grig nu l-a folosit pe jucător încă 90 de minute după ce Matei a avut o ruptură în stagiul din Turcia, era de aşteptat ca şi selecţionerul să facă la fel. Dar fundaşul a jucat 86 de minute, aproape un meci, fapt ce  i-a cauzat o ruptură musculară. Veştile proaste nu s-au oprit la Matei pentru că şi Brata a revenit în ţară accidentat. Antrenorul pandurilor crede că selecţionerul ştia că Gabi Matei vine după o accidentare şi că nu a jucat în nici un meci 90 de minute la echipa de club. Susţine chiar că Săndoi l-a şi întrebat pe Matei de ce nu a jucat tot meciul nici cu Dinamo şi nici cu Mediaş.

Brata acuză şi el dureri inghinale şi a fost trimis acasă fără să îl vadă un medic.

„Lui Brata nici nu i-au făcut un control ca să vadă ce are. Iar pe Matei l-a trimis acasă ca pe o măsea stricată. Păi ala pot să mă gândesc şi eu la o mulţime de scenarii”,a spus ieri supărat Grigoraş făcând aluzie la faptul că Săndoi e un apropiat al Craiovei cu care Pandurii joacă peste două etape.

Grig: „De ce i-a forţat jucătorii mei?”

Mai mult, tehnicianul pandurilor spune că la naţională e bătaie de joc şi dezinteres pentru jucători: „Păi care mai este scopul echipei naţionale, să îşi bată joc de anumiţi jucători şi să îi trimită acasă accidentaţi să îi repare clubul când poate. E dezinteres total faţă de jucătorul respectiv care i-a spus şi de ce nu a jucat. Se pare că ei se gândesc doar la ei şi nu-i interesează ce se întâmplă cu jucătorii. Pot să mă gândesc la o mulţime de scenarii acum, de ce a forţat jucătorii mei şi nu pe ai altor echipe?. Sunt doi jucători pe care eu îi foloseam şi pot fi şi eu scenarist acum dar vreau să cred că a fost doar o întâmplare”. Grigoraş nu înţelege situaţia, mai ales că era vorba doar de meciuri amicale şi spune că ar fi luat în calcul interesul naţional dacă era un joc oficial. În aceste condiţii, Pandurii au mai pierdut doi jucători de bază pentru partida cu CFR de duminică şi mizează acum pe o recuperare rapidă a lui Cardoso. Băcilă încă nu este apt fizic pentru un meci deşi de astăzi şi el va reintra la antrenamente.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: