Vacanţe pe picior mare! Gorjenii aleg croaziere de vis

Gorjenii cu dare de mână au de unde alege dacă vor să aibă parte de o vacanţă de vis. O croazieră ajunge până la o mie de euro de persoană. În ciuda preţului piperat, doritorii nu au întârziat să-şi rezerve o vacanţă pentru această vară. Distracţia va fi pe măsură, dau asigurări agenţii de turism.

Croazierele pe Mediterană ori Marea Arabiei atrag gorjenii cu bani. Nu se uită la preţuri când vine vorba de distracţie. „Vânzările au mers foarte bine pe Turcia, Bulgaria, Grecia şi anul acesta, gorjenii cu bani s-au întrecut pentru croazierele pe Mediterană, pe Marea Arabiei. Avem foarte mulţi gorjeni care merg în aceste croaziere. Cea mai scurtă are durata de şapte zile. Se vizitează şapte oraşe importante de pe traseu. Noaptea, vapoarele merg pe mare, iar ziua acostează în porturi puternice din Europa: Roma, Marsilia, Corsica. Avem croaziere în Dubai, cu zbor direct până în Dubai şi de acolo se face transferul pentru Marea Arabică. Sunt de vis. Sunt piscine interioare, restaurante, tot felul de posibilităţi de distracţie. O croazieră pleacă de 650 de euro şi ajunge la 1150 de euro”, a explicat Virgil Dănăricu, agent de turism.

Şi Marea Neagră a fost căutată mai mult în acest an, pentru că bugetarii au primit tichete de vacanţă. La mare căutare sunt şi staţiunile din Turcia, Grecia sau Bulgaria. „S-a vândut foarte bine litoralul românesc şi datorită tichetelor de vacanţă oferite bugetarilor. Turcia s-a vândut foarte bine. Antalya este unul dintre cele mai puternice resorturi din lume. Vă puteţi întâlni cu o vedetă internaţională, un fotbalist mare. Sunt foarte frumoase şi aceste zone. Grecia se vinde în continuare. Grecii au introdus o taxă de staţiune pe care nu o percepeau. Gorjenii merg mult şi în Bulgaria. Preţurile au plecat de la 250 de euro de persoane în hoteluri de patru, cinci stele, cu all inclusive. Preţul este foarte bun”, a mai declarat Dănăricu.

Vizualizări: 2,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: