Grigoraş: I-aş rade pe cei din conducere

Grigoraş i-ar da afară pe cei vinovaţi de problemele cu care se confruntă acum clubul Pandurii. Şase dintre jucătorii care s-au pregătit cu echipa nu pot fi folosiţi la meciul cu Gloria Bistriţa deoarece Comisia de Soluţionare a Litigiilor a amânat luarea unei decizii în cazul acesta. Tehnicianul susţine că problemele s-ar fi putut rezolva dacă jucătorii erau transferaţi înainte de sancţionarea clubului cu interdicţia transferurilor din cauza litigiului cu Dinamo.

Antrenorul Petre Grigoraş s-a declarat ieri dezamăgit de faptul că nu-i poate folosi nici la meciul cu Gloria Bistriţa pe jucătorii recent transferaţi. Tehnicianul gorjenilor spune că i-ar da afară pe toţi cei vinovaţi de faptul că jucătorii Cristea, Lemnaru, Neagu, Lazar, Horvat şi Dobroiu nu au primit drept de joc, ieri Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor dând un nou termen pentru acest caz pe data de 15 martie după disputarea partidei dintre Pandurii şi Gloria Bistriţa. „Sunt foarte supărat dintr-un anumit punct de vedere, nu pot să spun mai multe că îmi atrag antipatii. Dacă aş fi fost în locul domnului Condescu aş fi dat afară pe toţi cei care se fac vinovaţi de situaţia de acum. Fără reţineri! Asta e părerea mea, să ai atâta timp la dispoziţie şi eu să nu mă pot baza acum pe jucătorii cu care m-am antrenat toată iarna nu e atât de uşor. Frustrarea e cu atât mai mare cu cât suntem la 48 de ore de joc şi eu tot primesc întrebări de acest gen, dacă s-a rezolvat sau nu, dacă joacă sau nu şi primesc asigurări că totul e OK. Acum eu am pregătit o echipă şi joc cu totul alta”, a spus ieri Grigoraş în conferinţa de presă organizată înaintea antrenamentului de după-amiază, precizând că i-ar da afară pe toţi cei din conducerea clubului care se fac vinovaţi de luarea unor decizii defavorabile echipei: „I-aş rade cu sânge rece pe cei din conducere, dar nu am eu forţa asta. Pentru că şi noi atunci când greşim suntem daţi afară, jucătorii când nu îşi fac datoria sunt schimbaţi. E inadmisibil ce se întâmplă!”

„Ne pricepem toţii la fotbal şi la politică“

Grigoraş a pus degetul pe rană şi a făcut publică o problemă cu care Pandurii se confruntă de mai mult timp: „Nu se poate face absolut nimic dacă nu suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă şi fiecare să încerce să-şi facă treaba pe porţiunea lui. Se pare că ne pricepem toţi la fotbal şi la politică, dar nu reuşim să ne facem meseria pe care o avem. Nu întâmplător echipa asta a ajuns unde a ajuns de atâtea ori”. Jucătorii transferaţi ar fi putut să primească şi drept de joc dacă actele de transfer ar fi fost depuse în timp util la LPF.

„Pentru Cristea am dat banii din decembrie, aşa că situaţia lui trebuia rezolvată până la începutul lui februarie. La fel şi cu Lazar sau Neagu, care sunt jucătorii noştri. Mai greu erau de rezolvat situaţiile lui Lemnaru şi Dobroiu”.

Marin Condescu

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: