Grigoraş neagă discuţiile cu Sarcină. „Nu vine nicio Şirineasa la Constanţa”

Nimeni nu mai înţelege ce strategie are omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină cu cele două echipe pe care le finanţează, ACS Şirineasa şi Luceafărul Oradea, ambele în Liga a 2-a. Cele două echipe sunt patronate de oameni din anturajul lui Sarcină şi nimeni nu ştie unde vor juca în campionatul viitor. Cert este că nu la Târgu Jiu, unde mult promisul stadion nu va fi gata prea curând.

ACS Şirineasa a jucat în campionatul recent încheiat la Petroşani, cu promisiunea făcută suporterilor că îşi va schimba numele în Jiul Petroşani. Presa locală scrie că primăria nu a căzut la înţelegere cu clubul. Între timp, a apărut zvonul unor discuţii ale lui Sarcină cu fostul antrenor de la Pandurii, Petre Grigoraş, pentru mutarea echipei la... Constanţa. „Îl cunosc, cum să nu. Nu am vorbit cu el în această perioadă, nicio Şirineasa nu o să vină la Constanţa. Nu am înţeles, care este supărarea lor. Pot să fac eu o echipă, am dreptul ăsta? Care e problema lor, dacă eu nu mai sunt la Farul, să nu mai antrenez nicăieri? Nu înţeleg asta. Este un subiect care nu trebuie discutat momentan, pentru că nu are rost. Să presupunem prin absurd că eu vin cu Şirineasa la Constanţa, care e problema lor? Felicitări lor că au promovat în Liga a 2-a”, a declarat Petre Grigoraş, în cadrul emisiunii „Execuţii în direct” de la Sport FM.

O variantă vehiculată de presa locală ar fi că oficialii de la Şirineasa vor să facă un club de copii şi juniori la Constanţa, cu finanţare de la Consiliul Judeţean. Pentru asta chiar ar fi deschis o firmă cu numele FC Constanţa. „Nu ştiu absolut nimic de FC Constanţa. Am auzit că este o firmă înregistrată şi că vrea să facă un centru de copii şi juniori. Consiliul Judeţean nu poate finanţa decât centre de copii şi juniori”, a spus Grigoraş la Sport FM.

Despre ACS Şirineasa s-a spus că va juca la Petroşani, la Drobeta Turnu Severin, la Rovinari şi chiar la Băleşti. Cealaltă echipă, Luceafărul Oradea, a avut un acord pentru a juca la Motru, iar zilele trecute se vorbea despre o mutare la Reşiţa, în baza unui acord cu Consiliul Local. Asta până când consilierii au aflat că ar trebui să contribuie cu 300.000 de euro la bugetul clubului, aşa că au abandonat ideea asocierii.

Vizualizări: 1,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: