Grigoraş: „Nu ne-am salvat încă!”

Recunoscut sau mai voalat, obiectivul lui Grigoraş în cele trei meciuri susţinute în trei zile a fost nouă puncte din nouă. Pandurii au reuşit a treia victorie consecutivă în liga întâi, învingând pe CFR, Craiova şi Brăneşti şi sunt aproape scăpaţi de emoţiile retrogradării. Într-un clasament neoficial Pandurii poate fi numită echipa momentului în liga întâi!

Elevii lui Grigoraş au încheiat săptămâna cea mai grea din acest sezon, pentru momentul actual, cu trei victorii. Mai mult decât ar fi sperat Grigoraş şi elevii săi şi mai mult decât ar fi aşteptat conducerea care a promis prime la pachet. Promisiunea, chiar dacă nu se aşteptau nici conducătorii la aşa ceva trebuie acum onorată.  „O să fie o sumă frumoasă pentru jucători, merită!”, a spus după meci preşedintele executiv Eugen Pârvulescu care se aştepta doar la şase puncte în cele trei meciuri: „Sincer, speram să obţinem minim şase puncte. Am obţinut o victorie categorică Brăneştiul şi aveam nevoie ca de oxigen de aceste trei puncte. Felicit jucătorii şi antrenorii. Am întâlnit Victoria Brăneşti, o echipă din aceeaşi zonă cu noi şi victoria e cu atât mai importantă”. Pandurii au prins acum un pluton de cinci-şase echipe chiar dacă sunt tot pe locul 14, pot spera că o eventuală victorie la Timişoara îi poate ridica mai mult în clasament.  Pandurii i-au prins din urmă pe cei de la FC Braşov şi sunt la doar un punct distanţă de Bistriţa şi Târgu Mureş. Grigoraş era bucuros de revirimentul echipei sale care începuse slab returul dar vrea să îşi ţină echipa în „priză” şi avertizează că salvarea nu e încă garantată: „Dacă am învins CFR, Craiova şi Brăneşti nu înseamnă că ne-am salvat. Vom face cea mai mare greşeală să ne considerăm scăpaţi de griji. Cert este că am luat o opţiune serioasă. Şi jocul echipei a fost unul în creştere şi asta mă bucură”.

Pârvulescu nu vede salvarea

Tehnicianul ştie sigur că gorjenii sunt salvaţi şi de aceea face tot ce poate să îşi ţină elevii concentraţi: „Dacă aş şti sigur mi-aş lua o vacanţă de o lună de zile şi m-aş duce să stau liniştit acasă. Am arătat în ultima săptămână ca o echipă care merită să se salveze atât prin rezultate cât şi prin joc”.

Preşedintele Eugen Pârvulescu avertizează că Pandurii nu au scăpat de griji după aceste trei victorii ci o vor face când vor avea 37 de puncte. „Nu am scăpat de retrogradare, dar programul echipei Brăneşti e dificil la fel ca şi al celor de la Craiova. Noi când avem 37 de puncte putem spune că suntem salvaţi”, a spus preşedintele executiv care apreciază caracterul jucătorilor de la Pandurii la aceste ultime trei jocuri: „Au dat dovadă că sunt caractere. S-a văzut că-şi doresc să iasă din zona retrogradării”.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: