Grigoraş refuză Dinamo! A stabilit deja planul de transferuri de iarnă al pandurilor

Grigoraş rămâne fidel pandurilor. Antrenorul a fost ofertat de Dinamo ca să-l înlocuiască pe italianul Bonetti, dar a spus „pas”. Grigoraş a stabilit deja planul de transferuri pentru la iarnă, prin care vrea să-i ducă pe panduri în Europa.

Grigoraş a fost sunat de acţionarii dinamovişti, dar a refuzat oferta „câinilor roşii”. Antrenorul e deja de 2 ani la Tg-Jiu şi vrea să rămână aici cel puţin până la vară.

Dinamo se refuză !

Badea, Borcea, Negoiţă, Săvulescu şi ceilalţi acţionari dinamovişti vor să scape de Bonetti şi s-au gândit şi la Grigoraş ca un potenţial înlocuitor. Rezultatele acestuia de la Pandurii dar şi stilul ofensiv implementat echipei din Tg-Jiu i-au convins pe şefii câinilor să-i facă o ofertă. Grigoraş era şi preferatul fanilor dinamovişti, adunând 36% din voturi în ultimul sondaj. Antrenorul pandurilor a refuzat însă elegant oferta. „Le mulţumesc celor de la Dinamo că s-au gândit la mine, dar nu puteam pleca de Pandurii, cel puţin nu în acest moment. Dacă o echipă mă doreşte, aceasta poate veni să stăm de vorbă doar în intersezon, înaintea începerii unei ediţii de campionat”, spune antrenorul care a preluat Pandurii în octombrie 2010.

Grigoraş a spus pas ofertei din mai multe motive. În primul rând instabilitatea care domneşte în Ştefan cel Mare, şefii câinilor jucându-se de-a demisia cu Dario Bonetti, doar ca acesta să renunţe de bună voie şi să nu mai fie nevoiţi să-i plătească despăgubiri de 200 de mii de euro. Problemele financiare ale câinilor nu mai sunt un secret pentru nimeni, jucătorii fiind în urmă cu plata salariilor, spre deosebire de panduri care sunt cu salariile la zi. Şi, nu în ultimul rând, Pandurii pare să aibă şanse mai mari ca Dinamo la un loc de cupă europeană. Gorjeni sunt pe locul 2, cu 30 de puncte, faţă de Dinamo, care e pe 7, cu doar 22 de puncte.

8 – puncte e distanţa care separă Pandurii de Dinamo în clasament. Câinii i-au bătut însă pe gorjeni atât în campionat (3-0 pe Naţional Arena) cât şi în Cupă (2-1 la Tg-Jiu)

„Faptul că cei de la Dinamo s-au orientat şi spre mine m-a onorat, însă ar fi fost o dovadă de imaturitate să plec acum acolo. În plus, mai am contract cu Pandurii până în 2014, am început o muncă şi vreau s-o duc la capăt.” Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: