Grigoraş s-a obişnuit şi cu câte un punct la meci

Antrenorul Petre Grigoraş se declară mulţumit de pregătirea din ultimele zile după ce a antrenat în sfârşit echipa pe un teren bun. Acesta spune că terenul i-a permis să facă antrenamentele pe care le dorea şi angajamentul jucătorilor îi dă speranţe mari pentru meciul de la Mediaş. Pandurii au efectuata aseară ultimul antrenament la Târgu Jiu, iar azi se vor deplasa la Mediaş.

Pandurii caută prima victorie din retur dar şi un egal ar fi pe placul gorjenilor la meciul de la Mediaş. Elevii lui Grigoraş vor să fie ceva mai liniştiţi în pauza de două săptămâni, dar asta ar fi posibil doar dacă nu pierd vineri la Mediaş. Grigoraş a putut să-şi antreneze elevii pe un gazon bun şi e optimist înaintea deplasării de azi.

Pandurii pot pleca neînvinşi de pe terenul celor de la Mediaş deşi se confruntă cu probleme de lot. „Am avut nişte circumstanţe cu terenul pe care ne-am antrenat şi cu cele câteva absenţe, Băcilă sau Cardoso, pierduţi după meciul cu Dinamo dar scopul nu e să căutăm scuze. Săptămâna aceasta chiar şi terenul ne-a permis să lucrăm mai mult cu mingea şi am speranţe mari pentru meciul cu Gaz Metan cu toate că casele care dau cote ne consideră cu şansa a doua eu cred că ne putem întoarce cu punct sau puncte”, a spus ieri Grigoraş mult mai optimist decât înaintea jocului cu Bistriţa când vorbea şi despre o despărţire de gorjeni.

 Egalul nu i-ar ajuta însă prea mult pe Pandurii care au pierdut deja puncte acasă şi caută soluţii să le recupereze în deplasare. Mediaşul e acum la egalitate cu Rapid şi Dinamo şi vrea să joace pentru cupele europene dar antrenorul e convins că echipa sa poate pleca neînvinsă de la Mediaş.

Adversarul formează o echipă puternică şi Grigoraş recunoaşte acest lucru având făcute temele în ceea ce priveşte adversarul şi considerând că ştie de unde vine pericolul. „Mediaşul e o echipă puternică în continuare, o echipă solidă cu apărare masivă care e diferită de acum 2-3 ani şi care joacă la rezultat mai economicos. Au o linie de fund masivă şi un portar înalt şi doi mijlocaşi extrem de experimentaţi şi puternici iar în atac mizează pe jucători de viteză cu experienţă”, a spus ieri antrenorul pandurilor care azi va duce echipa la Mediaş şi va susţine acolo un ultim antrenament înaintea meciului oficial.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: