Grigoraş: „Vreau victorie la final”

Pandurii: Lazar – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Voiculeţ, Pintilii (cpt.), Vranjes – Stromajer, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Vaslui: Cerniauskas – Milanov, Rivas, Papp, Bălace – Milisavljevic, Pavlovic, Sânmărtean, Zmeu – Wesley,Adailton. Antrenor: Viorel Hizo.

Stadion: Municipal din Severin, sâmbătă ora 17, pe DigiSport Plus.

Pandurii si Vaslui se înfruntă sâmbătă la Severin intr-un meci in care presiunea atârna doar pe umerii moldovenilor. Aceştia sunt obligaţi sa câştige si sa aştepte un pas greşit al Timişoarei cu Dinamo pentru a prinde locul 2 si biletul pentru preliminariile Ligii Campionilor. Pandurii in schimb nu mai pot urca in clasament iar Grigoraş recunoaşte ca îi e greu sa-i motiveze. „Vreau victorie la final”, spune totuşi ferm tehnicianul.

Cum Pandurii-Oţelul nu se mai rejoacă, gorjenii nu mai pot prinde locul 12 şi nici vasluienii nu mai pot lua titlul. Jocul de sâmbătă nu va fi însă unul de vacanţă. Trupa lui Hizo trage tare să ia faţa Timişoarei în lupta pentru locul doi şi vine la Severin cu gânduri războinice. Grigoraş se teme şi el de „perlele” moldovenilor.

„Vaslui merita titlul!”

Antrenorul pandurilor are numai cuvinte de laudă pentru moldoveni. „Aş vrea să încheiem cu o victorie acest sezon, ultima impresie contează chiar dacă întâlnim un adversar extrem de valoros. Am şi declarat şi din punctul meu de vedere Vaslui e una din echipele care are cei mai mulţi jucători care pot face diferenţa într-un meci şi mă refer aici la un Wesley, Adailton sau Sânmărtean, jucători extrem de valoroşi şi puternici şi dacă au prins o zi bună pot câştiga singuri o partidă. Ca lot de jucători şi tot ce s-a făcut acolo cred că e o echipă extrem de puternică ce se va lupta până în ultima clipă măcar să obţină locul doi”, spune Grigoraş completat de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. „Miza o au mai mult cei de la Vaslui, locul 2 în cazul unui rezultat nefavorabil al Timişoarei. Din păcate pentru noi chiar cu 3 puncte nu mai putem urca. Pentru jucătorii noştri miza e clar, dorinţa lor de a demonstra că au jucat bine în acest retur. Ne măsurăm forţele cu Vaslui, una dintre cele mai bune echipe ca lot, echipa care era îndreptăţită să câştige titlul. Presiunea e pe ei dar şi noi trebuie să terminăm cu fruntea sus, să ne luăm la revedere de la suporteri”.

În căutarea motivaţiei

Grigoraş are şi o temere înaintea partidei de sâmbătă. „Sper să fie jucătorii suficient de motivaţi deşi e mai greu să motivezi o echipă care s-a salvat de mai mult timp. Sunt convins că marea majoritate se gândesc la vacanţă, cei din străinătate să plece acasă dar voi face tot posibilul să-i conving că fiecare meci contează enorm de mult pentru imaginea lor, pentru punctele acumulate şi că trebuie să respecţi fotbalul pentru ca şi el să te respecte la rândul lui”, spune Grig care a primit cu bucurie vestea revenirii lui Chiricheş şi Lemnaru. Singurii accidentaţi rămân Cardoso şi Pleaşcă. „Sper ca la ora jocului să ne prezentăm în formă maximă pentru că numai aşa şi cu determinare mare putem bate Vasluiul.”

NOROC

Meciul Pandurii Vaslui a fost la un pas să nu se dispute din cauza datoriilor gorjenilor către Curtea de Argeş. Totul s-a rezolvat însă în timp util astfel că partida se va juca sâmbătă de la ora 17, în acelaşi timp cu restul meciurilor din ultima etapă.

ERATĂ

31 de puncte în 22 de meciuri a reuşit Grigoraş la Pandurii, asta fără să punem la socoteală meciul pierdut la „masa verde” cu Oţelul Galaţi.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: