Grigore Popescu, optimist: Lucrăm să salvăm compania

„Trebuie să lucrăm să salvăm compania!” Este declarația lui Grigore Popescu, recent instalat în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Acesta a mai adăugat la un post local de radio că entitatea energetică poate deveni profitabilă, însă mai e mult până acolo și „nici contextul nu ajută foarte mult”.

Grigore Popescu a fost ales membru în Directoratul companiei energetice alături de Valeriu Pătran. „Am început activitatea de astăzi (n.r. joi). Suntem la treabă. Momentan, sunt în Directoratul societății. Responsabilități o să am pe partea minieră. Suntem în faza de constituire a noului Directorat. Am lucrat în minerit de 30 de ani și eu, și domnul Burlan, ne cunoaștem. Nu avem secrete în privința asta și nu avem de ce să nu fim echipă”, a declarat Grigore Popescu, la Radio Infinit.

Acesta se declară optimist. E încrezător că producătorul de energie poate fi dus pe profit. Când? Nu se știe. „Să trecem de situația aceasta extrem de dificilă și după aceea, vom vedea ce obiective avem. Momentan suntem în perioadă de inactivitate. Nu fac comentarii pe partea economică. Deocamdată nu am toate informațiile, dar sigur că trebuie să lucrăm să salvăm compania. Pentru asta suntem aici, să o ducem acolo unde ar trebui să-i fie locul, o companie profitabilă. Cred că putem face treabă bună chiar dacă nici contextul nu ne ajută foarte mult. Momentan, situația este destul de complicată”, a mai adăugat Grigore Popescu.

Vizualizări: 3,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: