E oficial: alegeri în PNL Gorj

Alegerile în filiala Gorj a PNL vor avea loc pe 23 octombrie, a decis, vineri seara, Biroul Politic Județean al organizației. Ședința a fost convocată de membrii BPJ, dar președintele interimar Gigel Știrbu nu a participat. 

După acest vot, pe 23 octombrie, la Cinematograful Sergiu Nicolaescu vor avea loc alegerile. Decizia a venit ca urmare a unei hotărâri dată de conducerea centrală care a stabilit 60 de zile pentru organizarea alegerilor pentru funcția de președinte.

Organizația județeană a pus în aplicare acea decizie, însă planul lui Știrbu era dizolvarea actualului BPJ și revenirea în partid a senatorului Ion Iordache împreună cu o altă listă de BPJ. Mai departe, acest nou BPJ urma să organizeze alegeri pe care Iordache să le câștige.

Ședința a întrunit prezența necesară, însă de câteva zile membrii organismului de conducere au fost supuși unor presiuni pentru a nu participa la BPJ. 

Nu a rămas membru care să nu fie sunat sau abordat pe acest subiect. De presiuni nu au scăpat nici cei din CE Oltenia, care ar fi fost chemați pentru a li se transmite mesajul de a nu participa la ședința PNL.

Deputatul Dan Vîlceanu, demis din funcția de președinte, a confirmat decizia BPJ și a crede că odată cu alegerile lucrurile se vor limpezi. 

Vizualizări: 2,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: