Groapă de gunoi în faţa Primăriei Licurici

O groapă de gunoi improvizată a apărut de ceva vreme la mai puţin de o sută de metri de Primăria Licurici. Astfel, pe malul pârâului care curge peste drum de primărie s-au adunat pe lângă ambalaje de la produse alimentare, resturi de ţigări şi până la pahare de unică folosinţă.

În timp ce autorii rămân necunoscuţi, reprezentanţii primăriei şi cei ai unui magazin din apropiere îşi aruncă vina reciproc. “Nu ştiu de unde au apărut acele resturi menajere. De la noi din primărie nu se duce nimeni să arunce gunoiul acolo. E posibil ca cei de la magazinul din apropiere să facă acest lucru”, susţine cu tărie primarul Liviu Doru Drăgulescu. Cele afirmate de acesta sunt negate de reprezentanţii magazinului cu pricina, care susţin că cei care duc resturile menajere pe malul pârâului sunt chiar angajaţii de mediu.

Cei care vor afla adevărul vor fi însă comisarii Gărzii de Mediu Gorj care, în scurt timp vor face o vizită în Licurici. “Vom încerca să identificăm autorii după natura gunoaielor de acolo. Dacă vor fi identificaţi, vinovaţii riscă amendă cuprinsă între o sută şi două sute de milioane de lei vechi pentru abandonare de deşeuri”, a declarat comisarul şef Gheorghe Sanda. Potrivit acestuia, în cazul în care cei care au aruncat gunoaiele nu vor fi identificaţi, primăria va trebui să le ridice cu cei care beneficiază de ajutor social.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: