Gruescu: Ruşeţ este un tip vulcanic ce joacă pe bani mulţi

Primarul din Negomir, Ion Gruescu, a răspuns ieri atacurilor lansate în ultima vreme de fostul său șef de partid, Ion Rușeț. Gruescu mărturisește că Rușeț habar nu are să facă politică și că de multe ori confundă ședințele de partid cu ședințele de sindicat. Mai mult, Gruescu vorbește și despre una din cele mai vechi pasiuni ale senatorului Rușeț, jocurile de noroc, spunând despre acesta că este un ”tip vulcanic care joacă la nervi și pe bani mulți”. Mai mult, Gruescu spune că a greşit atunci când l-a susţinut pe Ruşeţ pentru funcţia de preşedinte al PDL Gorj. Senatorul nu a putut fi contactat pentru a oferi un răspuns atacurilor primarului.

Primarul Ion Gruescu și senatorul PDL Ion Rușeț au ajuns dușmani de moarte. Gruescu a făcut ieri atacuri dure la adresa lui Rușeț. În plus, faptul că senatorul Rușeț i-a cerut prefectului de Gorj, Liviu Andrei, să suspende toți primarii care și-au depus candidaturi din partea altor formațiuni politice l-a scos din sărite pe primar. ”Rușeț este un om care habar nu a avut ce e aia politică și nici nu va avea. Prima dată eu am fost pus pe lista de senator de către Blaga, puteam să ies cu mai multe voturi ca el dar l-am propus pe el pentru că eu voiam să rămân la primărie. La fel s-a întâmplat și cu Ionel Manțog, eu și Filip de la Rovinari am înclinat balanța în favoarea lui pentru că am avut o încredere prostească în acest om dar după mai puțin de un an viața mi-a demonstrat am greșit”, a declarat Ion Gruescu, primarul din Negomir.

Ruşeţ şi jocurile de noroc

Atacurile împotriva lui Ion Rușeț nu s-au oprit însă aici. Bun prieteni la vremea respectivă, Gruescu a menționat și de una din pasiunile senatorului, jocurile de noroc. ”Păi el mă atacă pe mine, primar de 80%, eu nu vin de pe drumuri, el de multe ori a confundat ședințele de partid cu cele de sindicat. Mi-a fost frică de lege toată viața, în schimb el este un tip vulcanic care joacă la nervi și pe bani mulți”, a spus primarul Gruescu.  

ACUZAŢII

Primarul trecut recent la USL s-a supărat pe Ruşeţ care a spus că e foarte bine că a plecat din PDL pentru că partidul risca pierderea alegerilor cu Gruescu. L-a mai acuzat pe acesta de purtare abuzivă şi favorizarea unei clientele.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: