Cârciumaru a povestit cum a ajuns Ponta prim-ministru

Ponta a ajuns la Gorj după ce mi-a dat Năstase un telefon, a povestit primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. Preşedintele PSD a povestit în faţa mulţumii cum a ajuns Victor Ponta prim-ministru. Mai mult, Victor Ponta a declarat că ascensiunea sa este datorată lui Cârciumaru şi Ion Călinoiu.

Victor Ponta este deputat de Gorj din 2004, fiind susţinut atunci de premierul Adrian Năstase, dar pentru un mandat la Gorj, nu în Bucureşti, de unde provenea. Ponta spune că este un fiu adoptat al Gorjului. „Sunt un fiu adoptat al Gorjului dar să ştiţi că oricare fiu adoptat face eforturi să dovedească că este un fiu natural“. Acesta a mai spus că multă lume este uimită că a ajuns prim-ministru şi ar vrea să facă câteva precizări. „Cum am ajuns eu prim-ministru. Pentru informarea celor care sunt uimiţi că am ajuns prim-ministru o să dau câteva explicaţii. Am ajuns prim ministru pentru că am fost sprijinit cu mult timp înainte să mă gândesc eu că o să ajung prim ministru de oameni care au avut încredere în mine. Sunt bannere (n. red cu Ion Călinoiu şi Florin Cârcimaru împreună cu Victor Ponta), pe care o să le transmit şi la Preşedinţie, am ajuns prim-ministru pentru că m-a sprijinit domnul Cârciumaru şi pentru că am mers împreună cu domnul Călinoiu“, a declarat primul-ministru.

Florin Cârciumaru a mărturisit că a fost greu să facă deputat un bucureştean. Aşa cum s-a întâmplat în 2004. Acesta a mai povestit cum a ajuns Victor Ponta la Gorj. Se trezea la 7. „În 2004, numai ce fusesem ales preşedinte la PSD, m-a sunt domnul prim-ministru Adrian Năstase. Domnul primar, am rugămintea să-l primiţi la o discuţie pe Victor Ponta, preşedintele de Tineret. Vă daţi seama, eram aşa, mă sunase primul ministru. A venit. M-a întrebat, eu ce fac acum. I-am zis, eu mă trezesc la 5, tu vii la 7 la partid. Aşa se lucrează la Gorj“, a spus râzând Cârciumaru glumind pe seama orei deloc pe placul tânărului Ponta de atunci.   

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: