Candidatul PP-DD Turceni, păcălit de primarul Iordache

Candidatul PP-DD la primăria Turceni, Alexandru Tudoroaia, îl acuză pe primarul în exerciţiu Ion Iordache de discriminare electorală. Potrivit candidatului PP-DD, primarul Iordache şi-ar fi luat un angajament, cel puţin ciudat în fața contracandidaţilor săi, acela de a le lipi chiar el afişele electorale pentru a nu-i mai pune pe drumuri. Numai că ieri, Alexandru Tudoroaia s-a trezit că din cele 20 de afişe predate primarului, numai două au fost lipite.

Primarul localităţii Turceni, Ion Iordache, le-a promis contracandidaţilor din oraş că le lipeşte el afişele electorale ca să nu apară probleme cum că ar fi lipite în locuri nepermise. Ca şi ceilalţi contracandidaţi, Alexandru Tudoroaia de la PP-DD i-a predat primarului 20 de afişe, zece cu el şi zece cu Mihai Prunariu, candidatul PP-DD la Consiliul Judeţean Gorj. Cert este că ieri, Tudoroaia şi-a găsit doar două afişe lipite pe panourile din oraş. ”Sunt nemulţumit pentru că primarul ne-a spus să-i ducem toţi afişele electorale că pune el un om să le lipească la panouri ca să nu fie probleme. Eu i-am dus 20 de afişe şi ieri am găsit doar două lipite şi alea pe panoul de lângă primărie. Mi se pare că ne obstrucţionează puţin. El şi-a luat acest angajament şi nu l-a respectat”, a declarat Alexandru Tudoroaia.

În plus, candidatul PP-DD spune că în oraș sunt doar zece panouri electorale dar la două dintre ele nimeni nu are cheie deci nu sunt folosite. ”Sunt zece aviziere în tot orașul și sunt închise cu cheie, au geam. Numai că două din ele nu au putut fi deschise pentru că primăria a pierdut cheile. Acolo nu sunt afișe deloc”, a spus Tudoroaia.

PROMISIUNE

Primarul Ion Iordache admite că le-a spus contracandidaților săi că se va ocupa personal de afișele electorale dar nu știe că PP-DD are doar două afișe lipite. ”Am făcut înțelegere între noi în sensul că nu vreau să apară lipite prin locuri nepermise. Nu știu despre supărarea candidatului PP-DD dar o să rezolv problema, o să verific”, a spus Ion Iordache. Cât despre avizierele blocate, primarul Iordache spune că a luat deja legătura să fie înlocuiți butucii.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: