Grupa U18 a CSS - CSM Târgu Jiu, la final de juniorat

Grupa de juniori Under 18 a CSS - CSM Târgu Jiu a încheiat ultimul turneu oficial din perioada de juniorat. O victorie şi două înfrângeri a fost bilanţul Grupei U18 în cadrul turneului de la Târgovişte, acolo unde echipa gorjeană, pregătită de Ionuţ Berca, a terminat pe locul 3 în Grupa G.

Turneul de la Târgovişte a fost ultimul pentru Grupa U18 a CSS CSM Târgu Jiu din acest sezon. Echipa pregătită de Ionuţ Berca a trecut în primul meci de ACS Petras Viking Basketball 1 Neamț, scor 86-43. În ceea de a doua partidă de la turneu, gorjenii au pierdut la limită, 70-71, în faţa echipei gazdă, CSS Târgovişte iar în ultimul meci, echipa a cedat, scor 42-82, în faţa CSA Steaua Bucureşti.

Turneul de la Târgovişte a fost ultimul pentru Grupa U18 a CSS CSM Târgu Jiu din acest sezon fiind competiţia care pune punct junioratului pentru sportivii unei generații de copii extraodinari, ambiţioşi şi talentaţi, după cum i-a numit antrenorul acestei grupe. Ionuţ Berca, antrenorul  care s-a ocupat de această generaţie de baschetbalişti şi-a felicitat jucătorii pentru perioada petrecută împreună şi le-a transmis un mesaj emoţionant tinerilor sportivi pe care i-a antrenat: „Vreau să îmi felicit jucătorii pentru prestațiile de la acest turneu, dar și pentru întreaga perioadă a junioratului. A fost un drum frumos pe care l-am parcurs, cu reușite, dar și cu momente dificile. Sper ca tot ce au acumulat în această perioadă să-i ajute să se dezvolte în primul rând ca oameni, dar şi în plan profesional. Am convingerea că, pentru aceşti minunaţi copii, a fost cea mai bună copilărie pe care, sunt sigur, şi-au făcut-o şi mai frumoasă practicând baschetul. Le doresc să aibă parte de tot ceea ce îşi vor propune în viitor! Mulţumesc din suflet, copii frumoși!”.

Grupele de juniori ale CSS - CSM Târgu Jiu au fost înfiinţate, prin pleluarea tinerilor de la CSS Târgu Jiu, pentru a crea și o pepinieră pentru echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu. Rămâne de văzut acum dacă CSM va mai face încă un pas pentru ca aceşti juniori să aibă unde să evolueze şi la finalul acestei perioade, fiind destul de greu pentru ei să facă pasul direct la Liga Naţională.

Galerie foto


Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: