Universitatea Craiova poate spune: Adio, titlu!

Universitatea Craiova nu a reuşit să se impună în meciul disputat miercuri seară la Botoşani, scor 1-1, în etapa secundă din play-off. Șansele oltenilor la titlu scad cu fiecare meci pe care nu îl câştigă şi deja Craiova poate spune adio titlului, dacă FCSB şi CFR nu pierd puncte în meciurile viitoare.

FC Botoșani a primit vizita celor de la Universitatea Craiova, într-un meci care a contat pentru runda a doua din play-off-ul Ligii 1. Gazdele au deschis scorul rapid după ce Fili a profitat de eroarea lui Nicușor Bancu și a marcat cu un șut violent la colțul scurt. Oltenii au cerut lovitură de la 11 metri în două rânduri, dar nu l-au impresionat pe Radu Petrescu. Gazdele au intrat în avantaj la pauză, scor 1-0. Marinos Ouzounidis a schimbat masiv, iar salvarea a venit din piciorul lui Andrei Ivan.

Ivan, cel mai bun fotbalist al Craiovei din 2021, a revenit cu gol după accidentare. Introdus în minutul 69, a punctat 11 minute mai târziu, cu un șut frumos, din unghi. Un alt moment notabil s-a petrecut în prelungirile partidei, când nervii au cedat. Eduard Florescu și Mihai Bălașa au văzut cartonașul roșu din partea „centralului” Radu Petrescu, pentru un clinci.

Craiova face al doilea pas greșit în play-off, după remiza cu Sepsi, scor 0-0, iar titlul se îndepărtează de Bănie. Oltenii sunt la 5 puncte în spatele liderului FCSB, având și un meci în plus disputat.

Vizualizări: 1,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: