ACS Viitorul Târgu Jiu  are doar trei puncte în play-out

ACS Viitorul Târgu Jiu nu se mai regăseşte la meciurile din partea a doua a sezonului. Echipa preluată după ratarea calificării în play-off de Cristian Lupuţ nu a reuşit să ia decât trei puncte în cele patru etape disputate din Grupa B.

Preluată de Cristian Lupuț după ratarea accederii în play-off-ul Ligii 2, ACS Viitorul Târgu Jiu nu-și găsește cadența în play-out. După patru jocuri disputate în Grupa B, echipa gorjeană are doar trei puncte, obținute sâmbăta trecută, la Aerostar Bacău, în etapa a 4-a din play-out. Miercuri, în meciul restant cu Petrolul, disputat la Târgu Jiu, echipa  a fost învinsă cu 3-1.

Scorul, dar mai ales prestația elevilor săi din teren, l-a dezamăgit pe antrenorul Cristian Lupuț, care nu înţelege letargia în care a intrat echipa: „Sunt dezamăgit, mai ales că se persistă în greşeli pe linia de fund. Luăm gol din faze fixe. Se pare că lipsa lui Oros contează foarte mult. Trebuie să fim realişti, el a creat un echilibru pe linia de fund. Din păcate, nici Băican nu a jucat, după ce la Bacău a avut temperatură. Am improvizat, dar am intrat într-o letargie pe care nu o pot înţelege. Am jucat şi eu fotbal, dar parcă aveam altă atitudine şi concentrare. Trebuie să avem altă faţă la meciul de duminică”.

După eșecul cu Petrolul, ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas cu 35 puncte, fiind depășită chiar de ploieșteni, cu care erau la egalitate dar golaverajul făcea diferența înaintea meciului direct. În etapa a 5-a, ACS Viitorul întâlnește pe teren propriu, duminică, 25 aprilie, de la ora 12:00, pe CSM Reșița.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: