Ce se întâmplă cu clauza de un milion de euro a lui Dragu

Jucătorul ACS Viitorul Târgu Jiu, Andrei Dragu, avea o clauză de un milion de euro pentru o eventuală vânzare a sa, dar FC Botoșani l-a luat gratis. Jucătorul a semnat din postura de fotbalist liber de contract pentru că a intrat în ultimele șase luni de contract şi nu a dorit să semneze o prelungire cu actuala sa echipă.

Mutarea lui Andrei Dragu la FC Botoşani este cu atât mai importantă pentru moldoveni cu cât jucătorul avea în contract o clauză spectaculoasă, de un milion de euro, care cu greu ar fi fost plătită de vreun club din România, mai ales că era vorba de un fotbalist de Liga 2. Echipa lui Marius Croitoru a reușit însă să îl ia gratis, începând negocierile cu Andrei Dragu din primul moment în care acesta a intrat în ultimele șase luni de contract cu ACS Viitorul. Iar moldovenii au avut toate şansele să îl convingă pe Dragu, în condiţiile în care ACS Viitorul îl trimisese pe jucător să se antreneze singur.

Dragu recunoaşte că avea acea clauză, dar spune că nu a luat-o în serios. „Clauza este în contractul semnat acum 3 ani, nici nu am luat-o în serios pe atunci, eram copil!”, spunea Andrei Dragu pentru liga2.ro, într-un interviu acordat la finalul anului trecut, precizând de pe atunci că aşteaptă oferte: ”Într-adevăr, acum ceva timp se tot vehicula despre acea clauză de reziliere colosală pentru un jucător de Liga a 2-a. Sunt conștient de calitățile mele, dar și realist totodată. Cât despre plecare, momentan sunt la Viitorul și îmi respect contractul până la final, după aceea vom putea vorbi și de sume. În principiu, dacă ar fi vorba de o sumă considerabilă de nivelul eșalonului, cred ca aș putea să primesc oferte”.

Născut în Târgu Jiu, Andrei Dragu a evoluat în 26 de meciuri pentru ACS Viitorul în acest sezon și a marcat trei goluri. Fotbalistul de bandă joacă pentru actuala echipă de la începutul lui 2018, când a fost luat de la Pandurii la Energeticianul, echipă care evolua la Petroşani.

Vizualizări: 1,675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: