Grupul anti-Cîțu cere convocarea BEx, Vîlceanu refuză

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a declarat vineri că nu a primit documente oficiale pentru convocarea unei şedinţe a Biroului Politic Naţional sau a Biroului Executiv al partidului.

"Eu trebuie să am documente. Dumneavoastră îmi cereţi să fac acum declaraţii... Eu sunt secretar general al partidului. (...) Trebuie să convoc şedinţe după comunicate de presă? (...) Eu sunt secretar general al PNL, eu nu discut pe comunicate de presă, pe ştiri pe surse şi aşa mai departe, eu discut pe documente oficiale. (...) Nu am niciun fel de solicitare de convocare a unui Birou Politic Naţional astăzi sau de Birou Executiv. Nu, nu am", a spus Vîlceanu, la sediul central al PNL.

El a adăugat că dacă va primi documentele necesare, va convoca o astfel de şedinţă. "Conform termenelor statutare, voi convoca şedinţa. (...) Eu sunt secretar general al partidului şi într-o situaţie de genul acesta trebuie să aplic statutul, că îmi place, că nu-mi place, că mi-e simpatic unul sau că mi-e antipatic altul, eu trebuie să aplic statutul", a mai spus Vîlceanu.

Au fost informații pe surse privind convocarea Biroului Executiv pentru astăzi, la solicitarea celor patru prim-vicepreședinți care îi cer lui Florin Cîțu să demisioneze de la șefia PNL.

Vizualizări: 1,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: