Modrea reacționează: Oamenii din municipiu sunt total nemulțumiți de domnia lui

Primarul din comuna gorjeană Turcinești reacționează după ce edilul Marcel Romanescu a catalogat intenția sa de a candida la Târgu Jiu drept "o glumă". Dumitru Modrea spune că încă nu e decis 100% dacă va candida pentru primăria reședință de județ, dar îi transmite lui Marcel Romanescu, colegul său de partid, că "nimeni nu îi poate tăia acest drept".


"Dumnealui a făcut această afirmație, că este o glumă. Eu pot să-i spun că nu este o glumă. Pot să îi reamintesc în fiecare zi că am dreptul să candidez ca orice cetățean. Nu poate să îmi taie nimeni dreptul. Încă nu am luat o decizie finală pentru că nu pot lăsa nici eu de izbeliște toate proiectele. Acestea sunt peste 80% terminate. Următorului primar care vine după mine i-ar fi ușor să le continue", a spus Dumitru Modrea, primarul din Turcinești.

Primarul din Turcinești a continuat și a trimis "săgeți" către colegul de la municipiu: Oamenii sunt dezamăgiți.

"Eu m-am născut în Târgu Jiu, am lucrat 20 de ani la Liceul Tudor Vladimirescu. Pe orice stradă din Târgu Jiu am câte un cunoscut, mă cunoaște toată lumea. Există foarte multe lucruri de făcut la Târgu Jiu. Să nu-mi pună la îndoială vârsta. Mi-au trecut prin mână peste 300 de mii de oameni în activități multiple. M-a supărat că m-a catalogat ca om în vârstă și să merg un pic mai sus. Mai sus poate merge domnia sa. Oamenii din municipiu sunt total nemulțumiți de domnia lui. Ii transmit eu, ca si coleg", a mai spus Modrea.

Vizualizări: 3,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: