Gugu dă lovitura la meciul Pandurii – FC Viitorul

Dorian Gugu, fotbalist emblematic al clubului Pandurii Târgu-Jiu, actualmente antrenor secund în echipa tehnică a antrenorului Petre Grigoraş, va da lovitura de începere a meciului dintre Pandurii Târgu-Jiu şi FC Viitorul.

Gugu a jucat la Pandurii în perioada 1979 -1989, evoluând ca extremă stânga şi mijlocaş coordonator. Devenit antrenor după încetarea activităţii de fotbalist, Dorian Gugu a lucrat în echipa tehnică a lui Ilie Balaci, iar din anul 2007 a devenit antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii.  În primăvara acestui an Dorian Gugu a fost cooptat ca antrenor secund la prima echipă în staff-ul tehnic al antrenorului Petre Grigoraş. “Sunt bucuros că am ajuns la echipa mare a pandurilor din postura de antrenor secund şi sper să avem parte de succes împreună şi să fim sănătoşi. Pandurii Târgu-Jiu înseamnă totul pentru mine. La 19 ani am venit la Târgu-Jiu cu armata şi am rămas în continuare, m-am căsătorit şi mi-am făcut o familie aici. După ce am revenit de afară, de pe unde am fost la alte echipe, am venit la centrul de copii şi juniori, m-am simţit foarte bine şi am avut şi rezultate”, spunea recent Dorian Gugu într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului.

Antrenorul speră că pandurii îşi vor reveni. “Am convingerea şi încrederea că echipa o să meargă mai bine. Pentru că, în primul rând, este o atmosferă foarte bună la echipă, jucătorii sunt valoroşi şi înţeleg ce le cere domnul Grigoraş. Eu sper să crească de la meci la meci şi să avem rezultate bune!”

„Dacă nu reuşim o victorie cu Viitorul situaţia se agravează. Nici vreau să mă gândesc la plecare, aş fi cel mai laş să plec în momentul cel mai greu. Aşa că nu m-am gândit la aşa ceva şi nu mă gândesc“.

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: