Cârciumaru crede că Pandurii pierde pe mâna pariorilor

Autorităţile judeţului sunt decepţionate de prestaţia echipei de fotbal Pandurii din acest început de campionat. După eşecul din Ghencea, primarul Florin Cârciumaru a solicitat convocarea Adunării Generale şi a Consiliului de Administraţie. Atât Cârciumaru, cât şi Călinoiu cred că este ceva în neregulă la Pandurii. Ba mai mult, primarul municipiului Târgu Jiu spune că va analiza zvonurile potrivit cărora ar fi vorba despre sabotaj şi pariuri.

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, spune că îi este ruşine cu echipa de fotbal. „Într-adevăr, noi insistăm să construim un stadion la standarde europene. Nu vom da înapoi, însă echipa noastră de fotbal a decepţionat şi decepţionează pe toţi iubitorii de fotbal din Târgu Jiu. Credeţi-mă, îmi este ruşine să merg pe stradă şi să stau de vorbă cu oamenii pe această temă. Un scor de 6-0 este un scor greu de suportat. Nici când am intrat din Divizia B în Divizia A nu am luat un asemenea scor, asta în condiţiile în care atunci jucam cu jucători care veneau din Divizia B”, a declarat Florin Cârciumaru.

Se iau în calcul zvonurile privind sabotajul şi pariurile

Primarul Florin Cârciumaru spune că va analiza zvonurile privind sabotarea echipei din partea lui Condescu, dar şi pariurile sportive la care ar juca unii dintre jucători. „Sunt fel şi fel de interpretări, lumea vorbeşte foarte, foarte multe în momentul actual, despre jocul la pariuri, despre sabotaj, despre dirijări din altă parte pentru altceva. Rămâne să analizăm, dar repede, în această săptămână şi să obţinem o victorie cu Viitorul Constanţa, să redresăm echipa imediat. Ceva ne scapă, îmi scapă mie în momentul de faţă şi de asta este bine să stăm şi să analizăm, pentru că echipa Pandurii nu are un lot de locul pe care îl ocupă, dar mai ales de rezultatele pe care le are”, a menţionat Cârciumaru.

Deşi se declară total dezamăgit de prestaţia echipei, edilul local îi ia apărarea lui Mihai Prunariu, preşedintele CA. Ba mai mult spune că acesta i-a îndeplinit toate solicitările lui Petre Grigoraş. „În momentul de faţă, nu este de acuzat preşedintele clubului, atâta timp cât echipa are toate condiţiile, atâta timp cât conducerea administrativă a răspuns la solicitările conducerii tehnice privind jucătorii transferaţi, atâta timp cât antrenorul este cunoscut că a făcut performanţă”, a precizat Florin Cârciumaru.

AGA, convocată de urgenţă

Primarul municipiului Târgu Jiu spune că în această săptămână va convoca o întâlnire cu conducerea clubului, nefiind exclusă nici chiar o discuţie cu jucătorii. „Este inexplicabil ceea ce se întâmplă la ora actuală atâta timp cât un antrenor declară că este mulţumit de echipă, mulţumit de lot. Este inexplicabil în condiţiile în care jucătorii au salariile la zi. Ceva este în neregulă şi îi cer domnului Ion Călinoiu şi domnului Ciurel să discutăm cât se poate de repede în AGA despre această situaţie, să chemăm pe cei din Consiliul de Administraţie, conducerea tehnică şi dacă este cazul să purtăm o discuţie chiar cu jucătorii pentru că este ruşinos ceea ce se întâmplă la ora actuală din punct de vedere al rezultatelor”, a menţionat Cârciumaru.

Preşedintele Consiliului Judeţean este de acord cu solicitarea lui Florin Cârciumaru de a convoca o şedinţă în cadrul AGA şi al Consiliului de Administraţie. „Este mai mult decât necesară această întâlnire. Este inexplicabil ce se întâmplă la Pandurii. Antrenorul este cunoscut ca un om care a făcut performanţă, jucătorii au primit salariile la timp, dar ceva se întâmplă. Ne dau de gândit rezultatele slabe”, a declarat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: