Gunoaie duse în pădure de tractoristul primăriei

Scandalos! Tractoristul Primăriei Fărcășești a fost filmat în timp ce arunca gunoiul la marginea unei păduri. Filmarea a fost făcută de către consilierul local Adrian Marius Bălu. Acesta a anunțat că a raportat incidentul la poliție.

„Uitați, fraților, ce face un angajat al Primăriei Fărcășești, a sărit să mă lovească cu un levier în cap, pentru că am mers să filmez cum aruncă ei gunoaiele în pădure fix cu tractorul primăriei în timpul programului”, a anunțat Bălu, pe pagina sa de Facebook.

Garda de Mediu Gorj s-a autosesizat și a amendat Primăria Fărcășești cu suma de 30.000 de lei. „Comisarii Gărzii de Mediu Gorj s-au autosesizat cu privire la abandonarea unor deşeuri din construcţii, la liziera unei păduri din comuna Fărcăşeşti. În urma verificărilor, la fața locului s-a constatat faptul că Unitatea Administrativ Teritorială Fărcăşeşti a procedat la eliminarea acestor deşeuri, iar pentru fapta săvârşită s-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 lei“, a comunicat Garda de Mediu Gorj.

Vizualizări: 3,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: