O nouă dezinfecție la Târgu Jiu. Sunt vizate și cele două cartiere de romi

O nouă acțiune de dezinfecție va avea loc, marți, pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Și cum numărul celor infectați cu noul coronavirus este în creștere, autoritățile încep să reia astfel de proceduri.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că ultima dezinfecție a avut loc în perioada stării de urgență, iar începând de marți dimineața se reia procedeul. De asemenea, vizate sunt și două zone din Târgu Jiu, fiind considerate ”roșii” din punct de vedere al răspândirii virusului. Este vorba despre cartierele Obreja și Meteor.

”De mâine dimineață intrăm la dezinfecție pe toate străzile din municipiul Târgu Jiu. De asemenea, într-o perioadă relativ scurtă, pentru că avem nevoie de o hotărâre a Comitetului pentru Situații de Urgență și de o rectificare bugetară făcută într-o ședință de îndată, fiind vorba de dezinfecția zonelor aglomerate din Târgu Jiu. Vom lua în calcul și zonele care pot fi considerate focare. Este vorba despre cartierele Obreja și Meteor. Aici a fost înregistrat un număr mai ridicat de cazuri și suntem obligați moral și legal să facem dezinfecția în mod corespunzător”, a transmis primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la Radio Impact.

Gorjul este de câteva zile printre județele cu cel mai mare număr de infectări.

Vizualizări: 1,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: