Gustavo a semnat pe trei ani cu Universitatea Craiova

Gustavo Vagenin s-a întors la Universitatea Craiova şi a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani, după ce în ultimul an şi jumătate a jucat în China, la Liaoning. Gustavo a plecat de la Craiova în iulie 2018, clubul din Bănie încasând 850 de mii de euro pentru transferul brazilianului în China.

CSU Craiova a oficializat transferul mijlocașului brazilian, Gustavo Vagenin. Jucătorul care a mai evoluat în „Bănie” în perioada 2016-2018, pentru două sezoane, a semnat un contract valabil până în vară cu opțiune de prelungire pentru încă trei ani. „Brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până la sfârşitul sezonului competiţional, cu opţiune de prelungire pe 3 ani. Bine ai revenit în familia alb-albastră, Gustavo!”, a fost mesajul afişat de U Craiova pe site-ul oficial.

Gustavo a mai evoluat de-a lungul carierei în Serie B, la Salernitana, Novara, Lecce și Messina, fiind crescut de clubul brazilian Gremio Osasco Audax. „Este un jucător care a jucat la noi într-o perioadă foarte bună și care a dat satisfacție. Îi place atmosfera de aici, a îmbrățișat ideea asta. Uite că s-a rezolvat”, declarase Sorin Cârțu, în urmă cu câteva zile, despre fotbalistul de 28 de ani. Noul jucător al Craiovei se arată încântat la antrenamentele formației sale.

Gustavo Vagenin a plecat de la Universitatea Craiova în luna iulie a anului 2018, după ce gruparea finanțată de Mihai Rotaru l-a vândut la Liaoning Whowin în schimbul sumei de 800.000 de euro. Pentru echipa din China a jucat în 39 de meciuri, a dat 11 goluri și a oferit 9 pase decisive, dar nu i-a convins pe asiatici să-l păstreze.

Vizualizări: 902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: