Pedro Mingote revine pe teren pentru o echipă din Gorj

Fostul portar al echipei  Pandurii Târgu Jiu, Pedro Mingote, care a evoluat timp de opt ani pentru echipa fanion a Gorjului, revine pe teren după doi ani de pauză.  Portughezul. stabilit de mai mulţi ani la Târgu Jiu, a fost transferat de echipa de Liga 4 Internaţional Băleşti.

Internaţional Băleşti a reuşit să transfere primul jucător străin care va evolua la fosta formaţie de  Liga 3. Joi oficialii clubului au perfectat transferul lui Pedro Mingote, portarul care a făcut carieră în România, jucând pentru patru echipe de Liga 1 şi evoluând timp de opt  ani  în primul eşalon pentru Pandurii.  Echipa din Băleşti evoluează în campionatul  judeţean Gorj,  fiind  înainte  de startul  returului pe  locul  6, la şase punte de podium.

Mingote a ajuns în România în anul   2008, atunci  când  Pandurii Târgu Jiu a transferat mai mulţi jucători din Portugalia, evoluând timp de opt ani pentru gorjeni. Chiar dacă  a  plecat de  la Pandurii în 2016,  Mingote  a revenit la Târgu Jiu mereu pentru că şi-a construit aici o casă  şi are şi o afacere, celebra cafenea Mingo Coffe  Express  din centrul  oraşului.

După ce a  plecat de  la Pandurii Mingote  a  mai evoluat pentru ASA Târgu Mureş, Universitatea Craiova şi Juventus Bucureşti.

Galerie foto



Vizualizări: 4,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: